LITERATŪRA. Vadovėlis 6 klasei, 1...

LITERATŪRA. Vadovėlis 6 klasei, 1 dalis (ATRASK)

9785430066567
Sandėlyje
17,95 €
Su mokesčiais

 

Literatūros vadovėlis 6 klasei, serija „Atrask“, yra parengtas pagal 2016 m. Atnaujintą lietuvių kalbos ir literatūros pagrindinio ugdymo programą. Šis vadovėlis yra skirtas vaikui ir nuo pat pirmųjų pamokų nuosekliai įtraukia ir motyvuoja jį dirbti bendrai su klase, atlikti užduotis savarankiškai ir užmegzti patikimą dialogą su mokytoju. Nagrinėjamas pamokos tekstas yra sunumeruotas pagal jam aptarti parengtus klausimus. Taip tobulinami vaikų skaitymo įgūdžiai ir grindžiama atidaus skaitymo strategija. Mokinio dėmesys patraukiamas pamokos veiklas žyminčiomis piktogramomis, sudėtingi dalykai pateikiami per šeštokui suvokiamus siužetus, schemas, iliustracijas. Įdomios užduotys, diskusiniai klausimai leidžia dirbti klasėje aktyviai, atlikti projektus siūloma neįprastose aplinkose ir už klasės ribų. Šios serijos vadovėlių komplektai yra suplanuoti pamokomis, todėl duoda visą reikalingą medžiagą ir mokytojui nereikia rengtis papildomai. Pateikti įsivertinimo testai leidžia mokytojui sekti kiekvieno mokinio pasiekimus ir po kiekvienos temos turėti susumuotą kaupiamąjį vertinimą, vaikui – tai jo paties savarankiškas pasitikrinimas ir pasiekto rezultato įsivertinimas.   

Mokytojas, dirbantis su klase pagal šiuos vadovėlius, galės naudotis skaitmeninėje mokymosi aplinkoje EDUKA klasė pateikiamomis Metodinėmis rekomendacijomis ir ilgalaikiu planu, skaitmeniniu vadovėliu ir interaktyviomis užduotimis namų darbams paskirti, įvairioms patikroms ar temai apibendrinti.

1-oji vadovėlio dalis skiriama pirmajam mokslo metų pusmečiui.

Vadovėlio LITERATŪRA 6 „Atrask“ komplektą sudaro: vadovėlis (1-oji ir 2-oji dalis), mokinio užrašai (1-oji ir 2-oji dalis), Metodinės rekomendacijos, skaitmeninis vadovėlis ir papildomos interaktyvios užduotys http://www.eduka.lt

Detalesnę informaciją apie leidinį rasite autoriniame pristatyme ( https://bit.ly/35JdTsg )

Sudėtingumas
6 klasė
Autorius

Eglė Nachajienė, Živilė Meškėlienė, Asta Gustaitienė, Vaiva Truskauskienė
Puslapių skaičius

148
Leidimo metai

2017
Nėra atsiliepimų

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: