MATEMATIKA. Vadovėlis 3 klasei, 2...

MATEMATIKA. Vadovėlis 3 klasei, 2 dalis (TAIP!)

9785430069469
komplektavimas 2-3 dienos
13,80 €
Su mokesčiais

 

Serijos TAIP! Matematikos vadovėlio 3 klasei užduotys skatins mokinius atrasti ir taikyti matematiką per vaizduojamus mokinių dialogus, uždavinių sprendimo strategijas, nuoseklų mokymąsi, pradedant nuo probleminių klausimų iki refleksijos, nuo matematinių sąvokų ir jų ryšių suvokimo link taikymo ir matematinį mąstymą skatinančių užduočių. Kiekvieną pamoką vadovėlyje mokiniai ras pagalbos (paaiškinimų tekstu, ženklais, schemomis, užvedančių klausimų), kuri padės mokytis tiek bendradarbiaujant su kitais klasėje, tiek ir individualiai savarankiškai, susieti pateiktą informaciją su turimomis žiniomis ir patirtimi, daryti išvadas ir numatyti tolimesnę  mokymosi eigą. Matematikos vadovėlyje toliau plėtojamos antros klasės temos ir palaipsniui įvedamos naujos pagal Bendrųjų programų turinį ir tikėtinus mokinių pasiekimus.

Matematikos vadovėlio komplektą 3 klasei sudaro: vadovėlis ( 1 dalis, 2 dalis, 3 dalis), užrašai( 1 dalis, 2 dalis, 3 dalis), pasitikrinamieji darbai, mokytojo knyga (su papildomomis užduotimis), skaitmeninės priemonės https://klase.eduka.lt/.

Šį vadovėlį pdf formatu galite rasti ir patogiai vartyti prisijungę prie skaitmeninės mokymosi aplinkos „EDUKA klasė“ (žr. https://klase.eduka.lt/). Čia taip pat yra papildomų garso, vaizdo ir  interaktyviųjų užduočių kiekvienai pamokai.


Sudėtingumas
3 klasė
Autorius
Rita Rimšelienė, Ada Kavaliauskienė, Andželika Padarauskienė
Puslapių skaičius
88
Leidimo metai
2019
2019-01-23T00:00:00+02:00
Nėra atsiliepimų

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: