ETIKA. Užrašai 1 klasei (TAIP!)

ETIKA. Užrašai 1 klasei (TAIP!)

9785430070410
komplektavimas 2-3 dienos
5,93 €
Su mokesčiais

 
Serijos TAIP! etikos mokymo(si) priemonėse ypač daug dėmesio skiriama vaiko socialinei emocinei kompetencijai, padedančiai vaikui darniai sugyventi ir sėkmingai bendradarbiauti su kitais, ugdyti: žadinti empatiją, atpažinti ir suprasti savo ir kito emocinę būseną, padėti kitam, būti atsakingam už save ir kitą, spręsti kasdienes problemas. Klausimų kėlimas ir atsakymų ieškojimas per etikos pamokas skatina vaiką permąstyti savo patirtį ir susieti ją su naujomis žiniomis ir gebėjimais, įtraukia vaiką į bendras diskusijas, sužadina jo smalsumą, vaizduotę, plėtoja kūrybingą ir saviraiškai palankią aplinką.
Etikos užrašuose išryškėja serijos TAIP! išskirtinumas – ugdyti vaiko mąstymą, palaikyti mokymo(si) motyvaciją, skatinti vaiką aktyviai veikti, tyrinėti: kelti klausimus, diskutuoti, ieškoti atsakymų, rinkti duomenis, viską apmąstyti.
Etikos, kaip ir kitų serijos TAIP! mokomųjų dalykų, mokymo(si) priemonėse taikomos tinkamiausios mokymo(si) strategijos: mokymo(si) kelti klausimus, atpažinti ir spręsti problemas.
Etikos užrašų jungiamoji gija – istorijos, atskleidžiančios mokinių patirtį, ir pamokos, skatinančios tą patirtį apmąstyti. Ugdymo turinys papildytas įgarsintomis istorijomis, mokinius įtraukiančiomis skaitmeninėmis užduotimis, atsižvelgiant į mokinių poreikius. Mokytojo knygoje pateikiama tekstų, istorijų tęsinių, pamokų scenarijų, žaidimų.
Mokymo(si)  priemonių komplektą ETIKA 1 klasei sudaro:
• Užrašai
• Skaitmeninės užduotys ( žr. „EDUKA klasę“)
• Mokytojo knyga (žr. „EDUKA klasę“)

Sudėtingumas
1 klasė
Autorius
Vaida Kuzmickaitė, Asta Meškauskienė, Jolanta Sereičikienė, Rasa Aškinytė
Puslapių skaičius
52
Leidimo metai
2020
Nėra atsiliepimų

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: