• −10%
LIETUVIŲ KALBA. Vadovėlis 2 klasei, 3...

LIETUVIŲ KALBA. Vadovėlis 2 klasei, 3 dalis (TAIP!)

9785430067014
komplektavimas 2-3 dienos
12,42 € 13,80 € -10%
Mažiausia kaina per paskutines 30 dienų prieš akciją: 13.39 €
Su mokesčiais
Iki akcijos pabaigos

 

Serijos TAIP! Lietuvių kalbos priemonių komplektas skirtas 2 klasės mokiniams. Vadovėlyje sistemingai, šiuolaikinės metodinės sąrangos pagrindu išplėtotas atnaujintos pradinio ugdymo lietuvių kalbos bendrosios programos (2016) turinys. Mokydamiesi kalbos vaikai patiria tyrinėjimo ir atradimo džiaugsmą. Aktyvaus klausymo ir kalbėjimo strategijos plėtojamos klausant ir analizuojant įdomius vaikų pokalbius apie žinomus ir dar nepažįstamus kontekstus. Taikant aktyvias rašymo strategijas vaikams atskleidžiama, kaip rašyti žinutę, sveikinimą, laišką, aprašymą, pasakojimą. Ypač daug dėmesio skiriama skaitymo strategijų taikymui ir plėtojimui analizuojant grožinius ir negrožinius tekstus. Privalomos literatūros tekstai pateikiami šiuolaikiniam vaikui priimtina forma: su iliustracijomis, padedančiomis suprasti tekstą, įgarsinti.

Lietuvių kalbos vadovėlio komplektą 2 klasei sudaro: vadovėlis ( 1 dalis, 2 dalis, 3 dalis) , užrašai  (su priedu Mažoji atmintinė) ( 1 dalis, 2 dalis, 3 dalis), pasitikrinamieji darbai, skaitiniai, mokytojo knyga (su papildomomis užduotimis), skaitmeninės priemonės https://klase.eduka.lt/.

Šį vadovėlį pdf formatu galite rasti ir patogiai vartyti prisijungę prie virtualios mokymosi aplinkos „EDUKA klasė“ (žr. https://klase.eduka.lt/). Čia taip pat yra papildomų garso, vaizdo ir  interaktyviųjų užduočių kiekvienai pamokai.

Kaip prisijungti, priskirti mokinių grupes ir naudotis visomis „EDUKA klasės“ galimybėmis? Kviečiame peržiūrėti vaizdo instrukciją (žr. https://www.youtube.com/watch?v=vpsPZwShEso&list=PLpFdJN8YO2kqy5CnJZRo8RwRoZk7LTjPS).

Sudėtingumas
2 klasė
Autorius
Nomeda Kasperavičienė, Daiva Jakavonytė-Staškuvienė, Vilma Dailidėnienė
Puslapių skaičius
102
Leidimo metai
2017
2017-11-15T00:00:00+02:00
Nėra atsiliepimų

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: