RIEŠUTAS. Matematikos vadovėlis 2...

RIEŠUTAS. Matematikos vadovėlis 2 klasei 3 dalis (atnaujinta) (ŠOK)

9785430064754
komplektavimas 2-3 dienos
13,80 €
Su mokesčiais

 

Atsižvelgiant į situaciją, kad Lietuva tapo euro zonos nare ir įvestas piniginis vienetas euras, parengtas pataisytas matematikos vadovėlio „Riešutas“ (serija „Šok“) II klasei komplekto leidimas.

Mokomasis turinys liko toks pats, kaip ir ankstesniuose leidimuose, tik uždaviniuose su piniginiais vienetais iš litų pakeista į eurus. Šių leidinių išskirtinis  ženklas viršelyje „Atnaujintas leidimas“.

Matematikos vadovėlio komplekto „Riešutas“ II klasei turinys ir struktūra integruojami su lietuvių kalbos vadovėlio komplektu „Pupa“, pasaulio pažinimo vadovėlio komplektu „Gilė“ ir kitomis „Šok“ serijos mokomosiomis priemonėmis. Vadovėlyje pateikiama loginį mąstymą ugdančių užduočių. Stengiamasi ugdyti vaiką ne mechaniškai atliekantį užduotis, o mokantį reikšti savo nuomonę ir gebantį ją pagrįsti. Užduotys įvairios (nuo paprasčiausių, reikalaujančių tik matematinių žinių, iki sudėtingų (papildomos užduotys), kurioms atlikti reikia aukštesnio matematinių gebėjimų lygio. Viena kitą papildančios ir tarpusavyje derančios komplekto dalys sudaro galimybes mokytojui suplanuoti ir vesti įdomias pamokas, ugdyti motyvuotus mokinius.

Ir vadovėlyje, ir pratybų sąsiuviniuose, ir papildomų užduočių sąsiuviniuose, ir testuose pateikiama skirtingų lygių mokomoji medžiaga, dėmesį prikaustančios įdomios užduotys skatina kiekvieną vaiką domėtis matematika. Interaktyvioji mokytojo knyga suteikia galimybę rašyti, pildyti, tikslinti mokytojo knygą sava informacija, patogiai naudotis medžiaga. Pateikta medžiaga padės susikurti asmeninę mokytojo knygą – „gyvą“ ir visuomet esančią po ranka!

Vadovėlio komplektą II klasei sudaro: vadovėliai (1-oji, 2-oji, 3-ioji knyga), pratybų sąsiuviniai (1-asis, 2-asis, 3-asis sąsiuvinis), papildomų užduočių sąsiuviniai (1-asis, 2-asis ir 3-asis sąsiuvinis) interaktyvi mokytojo knyga, testai, dalijamoji medžiaga.

Šį vadovėlį pdf formatu galite rasti ir patogiai vartyti prisijungę prie virtualios mokymosi aplinkos „EDUKA klasė“ (žr. https://klase.eduka.lt/). Čia taip pat yra papildomų garso, vaizdo ir  interaktyviųjų užduočių kiekvienai pamokai.

Kaip prisijungti, priskirti mokinių grupes ir naudotis visomis „EDUKA klasės“ galimybėmis? Kviečiame peržiūrėti vaizdo instrukciją (žr. https://www.youtube.com/watch?v=vpsPZwShEso&list=PLpFdJN8YO2kqy5CnJZRo8RwRoZk7LTjPS).

Sudėtingumas
2 klasė
Autorius

Salomėja Žeknienė, Jolanta Žvirblienė
Puslapių skaičius

88
Leidimo metai

2016
Nėra atsiliepimų

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: