VIEVERSYS. Muzikos vadovėlis 4 klasei...

VIEVERSYS. Muzikos vadovėlis 4 klasei su kompaktine plokštele (ŠOK)

9785430061289
komplektavimas 2-3 dienos
19,48 €
Su mokesčiais

 

Pagrindinių principų, kuriais remiantis parengti visi „Vieversio“ vadovėliai, laikomasi ir IV klasėje: vaikų kūrybinio aktyvumo žadinimas, mokomosios medžiagos sąsajos su sociokultūrine vaiko aplinka, tarpdalykinė integracija. Per muzikinio ugdymo pamokas IV klasėje siekiama visiems „Vieversio“ vadovėliams būdingos esminių muzikos mokymo ir mokymosi nuostatų dermės ir naujų idėjų bei veiklų inicijavimo.

IV klasės vadovėlyje dominuoja vaikų veikla: jie skatinami svarstyti, abejoti, kelti klausimus, nuspėti, ieškoti sprendimo variantų. Pateikiama daug klausimų, reikalaujančių mokinių nuomonės, savito požiūrio. Sudaroma galimybė kūrybiškai dalyvauti visoje muzikinėje veikloje: dainuojant ieškoti įvairesnių dainos atlikimo būdų, klausant muzikos pritarti skambiaisiais judesiais ar ritminiais instrumentais, ritmuojant pasitelkti vaidybos elementus ir t. t. IV klasės „Vieversio“ vadovėlyje mokytojai ras daugiau užduočių, kurios atliekamos dirbant grupėmis, poromis. Taip muzikos mokomasi bendraujant ir bendradarbiaujant, dalijantis turima patirtimi ir jos semiantis iš bendraklasių, kartu patiriant kūrybinių ieškojimų ir atradimų džiaugsmą.

Mokomoji medžiaga kruopščiai parinkta orientuojantis į šio amžiaus mokinių galimybes ir interesus. Siūloma vaikams aktualių temų, pavyzdžiui: Žaidimų pynė, Didžiausias turtas, Visus įsukančios šventės ir kt. Taip pat gausu vaikus motyvuojančių, muzikos mokymo praktikoje išbandytų dainų, solfedžiavimo ir ritmavimo pratimų, kūrybinių užduočių. Jos pateikiamos taip, kad sėkmę patirti galėtų skirtingų gebėjimų ir įvairią muzikinę patirtį turintys mokiniai. Vadovėlis iliustruojamas piešiniais, pateikiama daugiau kaip pusantro šimto nuotraukų. Taip siekiama, kad vaikai muziką suvoktų kaip svarbią žmogaus veiklos sritį ir neatskiriamą savo pačių gyvenimo dalį.

ŠOK serijos muzikos mokymo komplektą IV klasei VIEVERSYS sudaro: vadovėlis su kompaktine plokštele, pratybų sąsiuvinis, mokytojo knyga su kompaktine plokštele.

Sudėtingumas
4 klasė
Autorius

Ingrida Bertulienė, Rūta Girdzijauskienė, Rūta Vildžiūnienė
Puslapių skaičius
80
Leidimo metai
2013
2013-08-13T00:00:00+03:00
Nėra atsiliepimų

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: