LIETUVIŲ KALBA. Vadovėlis 5 klasei, 2...

LIETUVIŲ KALBA. Vadovėlis 5 klasei, 2 dalis (ATRASK)

9785430063887
Išparduota
17,95 €
Su mokesčiais

 

Lietuvių kalbos vadovėlio komplektas 5 klasei, serija „Atrask“, tai – priemonė smalsiam, tyrinėjančiam ir sąmoningam kalbos vartotojui ugdyti. Mokymosi medžiaga formuojama taip, kad mokinys žingsnis po žingsnio pats išsiaiškintų ir pažintų lietuvių kalbos sistemą ir įgustų taisyklingai vartoti rašytinę ir sakytinę kalbą.

Vadovėlio tekstai ir užduotys šiuolaikiškos, motyvuojančios mokinius savarankiškam mokymuisi. Juose pateikiama net tik teorinė medžiaga, bet ir tyrimo, diskusijos klausimai (pamokos stimulas), tekstai analizei ir teorinėms žinioms taikyti. Pati pamokų ir vadovėlio skyrių struktūra sudėliota taip, kad sudarytų nuoseklią sistemą ugdytis ne tik dalykines, bet ir bendrąsias kompetencijas.
Didelis dėmesys vadovėlyje skiriamas sąmoningam mokinio pamokinės veiklos planavimui, žinių bei pasiekimų į(si)vertinimui, ankstesnei mokymosi patirčiai pakartoti ir apibendrinti.
Užduotys ir tekstai parinkti stengiantis aktualinti kalbos pažinimą bei vartojimą mokinio asmeninės patirties ir šiuolaikinių realijų kontekste.

Serijos „Atrask“ lietuvių kalbos vadovėlio komplektas 5 klasei parengtas pagal naują 2016 m. Pagrindinio ugdymo lietuvių kalbos programą. Šio komplekto medžiaga buvo išbandyta praktiškai net 79 įvairių Lietuvos regionų mokyklose, medžiagą įvertino 88 mokytojai ir 2224 penktos klasės mokiniai.  Atsižvelgus į pasiūlymus, buvo tikslinamas komplekto turinys: sukurta akivaizdi pamokos veiklų bei užduočių sistema, numatytos mokytojui ir mokiniui aiškios į(si)vertinimo galimybės.

Daugiau apie tai – vaizdinėje medžiagoje.

Komplektą sudaro vadovėlis (I d., II d.), užrašai (I d., II d.), interaktyvi mokytojo knyga, interaktyvių užduočių bankas ir skaitmeniniai ištekliai http://www.eduka.lt.

II vadovėlio dalis skirta antrajam mokslo metų pusmečiui. Interaktyvią mokytojo knygą galite rasti   www.pegasas.lt (skiltyje „El. mokytojų knygos“).

Detalesnę informaciją apie leidinį rasite autoriniame pristatyme ( https://bit.ly/2NiS5gz )

Sudėtingumas
5 klasė
Autorius
Asta Kibildienė, Asta Leskauskaitė, Ingrida Visockienė
Asta Leskauskaitė
Puslapių skaičius
172
Leidimo metai
2016
2016-11-07T00:00:00+02:00
Nėra atsiliepimų

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: