LITERATŪRA. Vadovėlis 7 klasei, 1...

LITERATŪRA. Vadovėlis 7 klasei, 1 dalis (ATRASK)

9785430068257
Sandėlyje
17,95 €
Su mokesčiais

 
Augti kartu su literatūra, ją suprasti ir nagrinėti, struktūruotai reikšti mintis žodžiu ir raštu, kalbėti ir klausytis kito kalbos, argumentuoti, rašyti rašinį, įsivertinti mokymosi veiklų kompetencijas Atradimų žemėlapyje – šias ir kitas patirtis, projektus ir užduotis siūlo septintokams  „Literatūra 7“, serija „ATRASK“, autorės. Šis vadovėlis nuosekliai tęsia ankstesnių „ATRASK“ literatūros vadovėlių 5 ir 6 klasei mokymosi tiriant kryptį ir nuo pat pirmųjų pamokų įtraukia, teikia įvairias pagalbas ir mokymosi strategijas mokiniui dirbti individualiai ir su grupe bendraklasių. Didžiausias dėmesys skiriamas pamokos teksto – programos kūrinio suvokimui, nagrinėjimui ir interpretacijai, literatūrinių argumentų rašiniui ar pristatymui žodžiu kaupimui. Teorinė pagalba pateikiama ir skyriaus įvadinėse atlankose, ir pamokos teoriniame „rakte“, sąvokų žodynėlyje. Vadovėlis skiriamas mokiniui, todėl veiklas ir jų atlikimo būdus primena intuityvūs sutartiniai vadovėlio ženklai. Įdomios kūrybinės užduotys, diskusiniai klausimai ir bendri projektai leidžia mokytojui dirbti klasėje aktyviai, sudaro galimybes įtraukti į pamoką įvairios patirties ir mokymosi stilių mokinius. Vadovėlio komplektas ne tik suplanuotas pamokomis, kas palengvina mokytojo darbą, jame numatyti ir etapiniai įsivertinimai: pamokos, skyriaus, temos. Skyriaus ar temos apibendrinimo etapuose mokinys įsivertina praktiškai taikydamas įgytas žinias, skaitydamas ir analizuodamas dar nenagrinėtus tekstus. Pateiktos įsivertinimo formos (testai, įsivertinimo liniuotė, kompetencijų žemėlapis) leidžia mokytojui sekti kiekvieno mokinio individualią pažangą, sumuoti kaupiamąjį vertinimą, mokiniui – tai jo paties savarankiškas pasitikrinimas ir pasiekto rezultato įsivertinimas.   

Literatūros vadovėlis 7 klasei, serija „Atrask“, yra parengtas pagal 2016 m. Atnaujintą lietuvių kalbos ir literatūros pagrindinio ugdymo bendrąją programą.

1-oji vadovėlio dalis skiriama pirmajam mokslo metų pusmečiui.

Vadovėlio LITERATŪRA 7 „Atrask“ komplektą sudaro: vadovėlis (1-oji ir 2-oji dalis), Kūrybinės užduotys, Metodinės rekomendacijos, skaitmeninis vadovėlis ir papildomos interaktyvios užduotys http://www.eduka.lt
Detalesnę informaciją apie leidinį rasite autoriniame pristatyme ( https://bit.ly/35JdTsg )
Sudėtingumas
7 klasė
Autorius

Eglė Nachajienė, Jolita Mickienė
Puslapių skaičius
160
Leidimo metai

2018
Nėra atsiliepimų

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: