Listening and Reading for Exams
Listening and Reading for Exams
  • −10%
Listening and Reading for Exams
Listening and Reading for Exams

Listening and Reading for Exams

9785430067717
komplektavimas 2-3 dienos
10,66 € 11,84 € -10%
Mažiausia kaina per paskutines 30 dienų prieš akciją: 11.48 €
Su mokesčiais
Iki akcijos pabaigos

Mokymosi priemonė Listening and Reading for Exams skirta padėti aukštesniųjų klasių mokiniams pasirengti valstybinio užsienio kalbos (anglų) brandos egzamino klausymo (sakytinio teksto supratimo) ir skaitymo (rašytinio teksto supratimo) užduotims

 

Mokymosi priemonė Listening and Reading for Exams skirta padėti aukštesniųjų klasių mokiniams pasirengti valstybinio užsienio kalbos (anglų) brandos egzamino klausymo (sakytinio teksto supratimo) ir skaitymo (rašytinio teksto supratimo) užduotims. Leidinyje apžvelgiami klausymo ir skaitymo tekstų bei užduočių tipai, pateikiama patarimų ir praktinių užduočių, kurios padės ugdyti klausymo ir skaitymo gebėjimus ir taikyti tinkamas strategijas atliekant egzamino užduotis. Knyga padeda ugdyti anglų kalbos įgūdžius ir plėsti teminį žodyną.

Besimokantieji čia ras užduočių, pratimų ir nuorodų į jau vykusių užsienio kalbos (anglų) brandos egzaminų pavyzdžius Nacionalinio egzamino centro (NEC) tinklalapyje. Knygoje gausu nuorodų į internetinę erdvę stebėti vaizdo pamokas, atlikti interaktyviąsias užduotis. 

Leidiniu galima naudotis tiek per pamokas, tiek mokantis savarankiškai. Knyga pravers ir mokytojui, rengiančiam mokinius sėkmingai atlikti valstybinio užsienio kalbos (anglų) brandos egzamino klausymo ir skaitymo užduotis. Mokymosi priemonė Listening and Reading for Exams parengta pagal naują Užsienio kalbos (anglų, prancūzų, rusų, vokiečių) brandos egzamino programą, patvirtintą Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro 2014 m. gegužės 6 d. įsakymu Nr. V-390. Ji orientuota į užsienio kalbos (anglų) mokėjimo B1 ir B2 lygius. 

Sudėtingumas
12 klasė
Autorius

Audronė Raškauskienė, Irena Ragaišienė, Ramutė Žemaitienė
Puslapių skaičius

104
Leidimo metai
2017
2017-11-21T00:00:00+02:00
Nėra atsiliepimų

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: