Slaptoji formulė

Slaptoji formulė

9785430067410
2-3 savaitės
6,26 €
Su mokesčiais

 

„Mokslinis nuotykis“ – tai knygų serija vaikams, kuria siekiama ugdyti mažųjų skaitytojų mokslinius įgūdžius ir sumanumą nepaprastų nuotykių kupinomis istorijomis.
Šios istorijos panašios į žaidimus. Žaisdami vaikai turi išspręsti daugybę galvosūkių, kad atskleistų jaudinančias jų paslaptis.
Šių knygų sandara gana neįprasta. Pagal pasirinktąjį uždavinio sprendinį mažasis skaitytojas, turi nuolat šokinėti į knygelės pabaigą arba į pradžią. Jeigu vaikas teisingai atlieka užduotį, jis gali pereiti prie kito istorijos galvosūkio. Jeigu suklysta, jam paaiškinama, kokius veiksmus reikia atlikti, ir jis vėl grąžinamas atgal į užduoties pradžią.

• Skaitykite knygelę kartu su vaiku.
• Patys atlikite keletą pirmųjų užduočių, kad susipažintumėte su knygos sandara.
• Skaitykite knygą su vaiku tol, kol jūsų vaikas įgus ja tinkamai naudotis – sekti nuorodas „Atsiverskite...“, kad pereitų prie kito galvosūkio ar rastų sprendimo paaiškinimus.
• Skatinkite vaiką skaityti savarankiškai. Kartkartėmis jo paklauskite: „O kas vyksta dabar?“ Paprašykite vaiko papasakoti apie knygoje aprašomus įvykius ir apie užduotis, kurias jis turi atlikti.
• Tiesiog paverskite mokslą džiaugsminga pramoga!

Sudėtingumas
1 klasė
Autorius
Dan Green
Puslapių skaičius
192
Leidimo metai

2017
Nėra atsiliepimų

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: