Gold experience B2 workbook (pratybos)

Gold experience B2 workbook (pratybos)

9781292194905
2-3 savaitės
12,95 €
Su mokesčiais

 

Vadovėlis orientuotas į B2 kalbos mokėjimo lygį (pagal Europos Tarybos kalbos mokėjimo lygius), todėl gali būti naudojamas  vidurinio ugdymo pakopoje (11-12 klasėse). Vadovėlis tinkamas ugdyti šio lygio Bendrojoje programoje numatytas užsienio (anglų) kalbos dalyko ir bendrąsias kompetencijas. Tai puiki priemonė rengtis anglų kalbos brandos egzaminui. Teminė plėtotė ir analitinis gramatikos mokymo/si metodas moko susisteminti žinias ir taikyti jas praktiškai. Lavina visus keturis įgūdžius integruojant juos vieną su kitu bei nuosekliai aiškinant įvairias egzamino technikų strategijas.

Sandara.

Vadovėlio komplektą sudaro šios dalys:

  • Mokinio knyga – integruoti mokomosios medžiagos komplektai, pažangos testai, teorinės medžiagos sąvadas su pratimais bei egzamino laikymo strategijų gairės. 10 praktinių skyrių apima kalbinius gebėjimus bei gramatines ir leksines žinias. Testai padeda išbandyti tipines B2 lygio egzaminų užduotis. Gramatikos sąvade pateikiamos taisyklės, pavyzdžiai, atkreipiamas dėmesys į būdingiausias mokinių klaidas. Rašymo medžiagos sąvade pateikiami įvairių tekstų tipų modeliai, rašytinio teksto vertinimo kriterijai bei mokinių atsakymų pavyzdžiai su komentarais. Vadovėlyje taip pat pateikiamos kalbėjimo įskaitos pavyzdinės užduotys.
  • „Online Practice“ kodas – mokinio knygos priedas, skirtas prisijungimui prie internetinės savarankiško mokymosi platformos, kurioje yra garso ir vaizdo įrašai, interaktyvios užduotys, žodyno, gramatikos, klausymo, rašymo, kalbos vartojimo, tarimo lavinimo pratimai, egzaminų užduočių pavyzdžiai. Platformoje automatiškai vertinamos atliktos užduotys ir individualiai analizuojama besimokančiųjų pažanga.
  • Pratybų knyga mokiniui (Workbook) – išsamus vadovėlio priedas, papildomi vartosenos pavyzdžiai, pratimai ir testai.
  • Mokytojo knyga su prisijungimo kodu prie metodinės medžiagos banko internete. Metodinės rekomendacijos, paaiškinimai ir patarimai, kaip naudotis visais vadovėlio komponentais, kaip efektyviai derinti spausdintą ir skaitmeninę mokymo/si medžiagą. Platformoje yra testai, testų atsakymai, papildomos užduotys, gramatikos prezentacijos, audio užduočių santraukos.
Nėra atsiliepimų

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: