Pasaulio pažinimas. Gamtos mokslai ir visuomeninis ugdymas. Vadovėlis 4 klasei, 1 dalis (pagal 2022 m. BUP). Serija TAIP!
  • Nauja
Pasaulio pažinimas. Gamtos mokslai ir visuomeninis ugdymas. Vadovėlis 4 klasei, 1 dalis (pagal 2022 m. BUP). Serija TAIP!

Pasaulio pažinimas. Gamtos mokslai ir visuomeninis ugdymas. Vadovėlis 4 klasei, 1 dalis (pagal 2022 m. BUP). Serija TAIP!

9785430073121
Sandėlyje
21,50 €
Su mokesčiais

Serijos „Taip!“ vadovėlio „Pasaulio pažinimas. Gamtos mokslai ir visuomeninis ugdymas“ komplekto paskirtis – žadinti ir palaikyti vaikų smalsumą, domėjimąsi gamtos ir visuomenės mokslais, skatinti juos bendradarbiauti, pažinti, tyrinėti, ieškoti informacijos, atrasti mokslo tiesas.

 

Aprašymas Parengta pagal 2022 m. Pradinio ugdymo bendrąją programą. Serijos „Taip!“ vadovėlio „Pasaulio pažinimas. Gamtos mokslai ir visuomeninis ugdymas“ komplekto paskirtis – žadinti ir palaikyti vaikų smalsumą, domėjimąsi gamtos ir visuomenės mokslais, skatinti juos bendradarbiauti, pažinti, tyrinėti, ieškoti informacijos, atrasti mokslo tiesas. Vadovėlio turinys išpildytas per 2 atskiras programas: GAMTOS MOKSLAI ir VISUOMENINIS UGDYMAS. Vadovėlio turinyje ir skyrių pavadinimuose pateikiamos papildomos antraštės: GAMTOS MOKSLAI arba VISUOMENINIS UGDYMAS. Šios antraštės nurodo, kokio dalyko mokomasi. Komplekto leidiniuose: Orientuojamasi į vaikų emocinio intelekto, pasitikėjimo savimi, savarankiškumo, kritinio ir kūrybinio mąstymo ugdymą, bendradarbiavimo skatinimą; mokinių bendrųjų ir dalykinių gebėjimų ugdymas taikant mokymosi tiriant metodiką ir strategijas: skatinama kelti klausimus, tyrinėti, pažinti save, savo aplinką, pasaulį, gamtos ir socialinius reiškinius bei įvykius, mokytis ne tik klasėje, mokykloje, bet ir už jos ribų; laboratorija „Taip!“, skatinanti praktinę veiklą; užduočių įvairovė, mokymosi strategijos, metodinės rekomendacijos; sąsajų su serijos „Taip!“ lietuvių kalbos ir matematikos vadovėlių komplektais temomis, metodikos, bendrųjų gebėjimų, vertybinių nuostatų požiūriu; papildomas skaitmeninis turinys, kurio reikia atliekant vadovėlyje pateiktas užduotis arba susipažįstant su papildoma informacija. Vadovėlio komplektą „Pasaulio pažinimas. Gamtos mokslai ir visuomeninis ugdymas“ 4 klasei sudaro: vadovėlis (2 dalys); užrašai (2 dalys); pasitikrinamieji darbai; mokytojo knyga skaitmeninis turinys https://klase.eduka.lt/.

Sudėtingumas
4 klasė
Autorius
Rita Makarskaitė-Petkevičienė, Aušra Žemgulienė, Violeta Varnagirienė
Leidimo metai
2023

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: