nauja parduotuve

Atnaujinome mūsų parduotuvės ne vien tik išvaizdą, užsakymų ir apmokėjimų procesą, tačiau ir visą struktūrą pakeičiant sistemos architektūrą modernesne ir saugesne sistema. Ši versija paveldi gerąsias ankstesnės mūsų parduotuvės savybes ir funkcijas ir turi daug reikšmingų pakeitimų, siekiant pagerinti vartotojo patirtį. Pagrindinis šio svarbaus pakeitimo, prie kurio dirbome paskutinius metus tikslas yra pagerinti vartotojo patirtį ir administruojant produktus ir užsakymus puslapyje. 

Kadangi vis daugiau žmonių perka mūsų parduotuvėje, kiekvieno užsakymo būsenos tikrinimas ir atnaujinimas tampa daug laiko ir itin daug energijos reikalaujančia užduotimi. Automatizuoti procesus ir sutaupyti laiko dirbant  galime skirti daugiau dėmesio ir teikti geresnes paslaugas savo pirkėjams.

Patobulintas saugumas

Vienas svarbiausių dalykų, susijusių su šiuo atnaujinimu yra didesnis saugumas, kuris tiesiogiai pagerina mūsų elektroninės parduotuvės atsparumą kenkėjiškų programų atakoms. Augant elektroninei prekybai saugumo pažeidimai gali paveikti elektronines parduotuves padarant didelę žalą pirkėjų asmeniniams duomenims ir parduotuvių savininkams. Didesnis saugumas padės mums išvengti problemų ateityje. Todėl pakeitimai prisidės prie bendro jūsų ir mūsų svetainės saugumo. Saugumas visada yra ir bus vienas iš svarbiausių mūsų parduotuvės prioritetų. Kuo sklandžiau veiks mūsų parduotuvė, tuo daugiau laiko galėsime skirti ir verslo plėtrai

Patobulinimai paieškos juostoje

Naujausi paieškos variklio patobulinimai apima automatinės paieškos funkciją, galinčią suprasti kai kurias mūsų pirkėjo daromas klaidas ir padės greičiau rasti reikiamą produktą.

Patobulinta komunikacijos sąsaja

Nauja ir patobulinta komunikacijos sąsaja užtikrins greitesnį ir sklandesnį dialogą tarp mūsų ir klientų. Sąsaja atnaujinta, kad atitiktų naujausias UX tendencijas.

Patobulinta užsakymo pateikimo eiga 

Užsakymus pateikti bus aiškiau ir paprastesne eiga, visa informacija pateikta pirkėjo užsakymo metu yra užšifruoti tarp kliento ir serverio siunčiamos informacijos.

Comments (0)

No comments at this moment