Logo
Vėl į mokyklą

Gerb. [[data:firstname:""]]

Sveikiname JUs su naujųjų mokslo metų pradžia. Linkime Jums, jūsų šeimoms ir bendruomenės nariams, jūsų artimiesiems būti sveikiems, stipriems ir saugiems.

Linkime įkvėpimo, pažinimo džiaugsmo, naujų galimybių ir prasmingų darbų. Mokydamiesi ir mokydami  nepamirškime svarbiausio - girdėti ir suprasti vienas kitą. Mokykimės vieni iš kitų ir mokykime kitus. 

Takos jūsų namams. Dėkojame už ilgametį bendradarbiavimą. 

Su geriausiais linkėjimais,

Knygeta kolektyvas

Allan Dean

Mes esame tam kad jūsų mokslo metų pradžia  būtų sklandesnė ir sukeltų jums mažiau rūpesčių

Kviečiame užsakyti pratybas ir vaddovėlius kuo anskčiau

Užsienio kalbų pratybų asortimentą sudaro per 6000 prekių pavadinimų ir turime rugsėjo pradžiai didžiausius kiekius perkamiausių prekių, tačiau antrajai rugsėjo pusei kai kurių prekių galime pritrukti ir jų papildymas gali trukti iki 3 savaičių. Jei turi planų įsigyti pratybas paskubėkite:)

Apsilankyti parduotuvėje

Dar platesnis prekių pasirinkimas

Šie 2023 metai buvo turtingi naujais leidiniais dėl besikeičiančių mokymo programų, peržvelkite bent kai kurias mūsų naujienas

Naujienos

Didesniems užsakymams taikome nuolaidas

Jeigu perkate reguliariai, jūsų paskyrai aktyvuotos didenės noulaidos, jums tereikia prisijungti prie savo paskyros, kad įsigytumėte mažesnėmis, nei įprastai kainomis. Perkate didesnį knygų kiekį nei įprastai susisiekite, pritaikysime didesnę nuolaidą !

Prisijungti prie paskyros

Nemokas pristatymas ir pagalba 

Jums reikalinga pagalba ar turite klausimų dėl parkamos prekės susisiekite su mumis el paštu: info@knygeta.lr arba tel +370 37 200270

Susisiekti

Comments (0)

No comments at this moment