SOLFEDŽIO PAGRINDAI IR UŽDUOTYS III...

SOLFEDŽIO PAGRINDAI IR UŽDUOTYS III klasei su kompaktine plokštele

9785430065294
komplektavimas 2-3 dienos
7,52 €
Su mokesčiais

 

„Solfedžio pagrindai ir užduotys III klasei“ tęsia muzikos teorijos kursą specialiųjų muzikos mokyklos pradinių klasių mokiniams. Leidinyje pateikiamas  išsamus muzikos teorijos žinių kursas, integraliai sujungiantis visas dalyko veiklos sritis: ritmavimą, intonavimą, muzikos klausymąsi, atpažinimą ir jos fragmentu užrašymą.

Pratimai ir užduotys, kartojimo klausimai ir įsivertinimo kriterijai parengti taip, kad padėtų formuoti muzikinį raštingumą, muzikinę klausą, ritmo bei dermės pojūtį, intonavimo ir solfedžiavimo įgūdžius, gebėjimą klausytis ir užrašyti pažįstamus ritminius ir melodinius darinius.

Mokomoji medžiaga išdėstyta temomis, kurios pagal apimtį gali būti skirtos vienai ar kelioms pamokoms, priklausomai nuo mokiniu gebėjimų ir pasiekimo lygių. Mokiniai supažindinami su pagrindinėmis muzikos teorijos sąvokomis, teorija iliustruojama pavyzdžiais. Prie leidinio pateikiama kompaktinė plokštelė su muzikos kūrinių fragmentais ritminiams diktantams.
Mokytojui, dirbančiam su šiomis pratybomis klasėje, parengtos ir laisvai parsisiunčiamos metodinės rekomendacijos www.sviesa.lt.

Sudėtingumas
3 klasė
Autorius

Liudmila Butrymovič
Puslapių skaičius

92
Leidimo metai

2016
Nėra atsiliepimų

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: