MATEMATIKA. Vadovėlis 1 klasei, 2...

MATEMATIKA. Vadovėlis 1 klasei, 2 dalis (TAIP!)

9785430067137
Sandėlyje
13,80 €
Su mokesčiais

 
Serijos TAIP! Matematikos vadovėlio 1 klasei užduotys skatins mokinius atrasti ir taikyti matematiką realiose situacijose. Mokys suprasti schemas, paaiškinti sąvokas ir dėsningumus, naudotis algoritmais.  Komplekte taikomos uždavinių sprendimo strategijos mokys mokinius ne tik susieti turimą informaciją, ją sisteminti, bet ir kontroliuoti savo mokymąsi (planuoti, pasitikrinti). Mokytojui šiuolaikinės matematikos pamokos planavimui laiko reikės mažiau, o vadovėlio siūlomų ugdymo būdų įvairovė mokiniui suteiks galimybę geriau suprasti matematiką.

Matematikos vadovėlio komplekto 1 klasei (serija TAIP!)  medžiaga buvo praktiškai išbandyta įvairių Lietuvos mokyklų 43-ose pirmokų klasėse.  Atsižvelgus į mokytojų  įžvalgas ir pastebėjimus  buvo koreguojamas ir tobulinamas komplekto turinys. Tai rodo šio produkto kokybę.

Matematikos vadovėlio komplektą 1 klasei sudaro: vadovėlis, užrašai, pasitikrinamieji darbai, mokytojo knyga (su papildomomis užduotimis), skaitmeninės priemonės https://klase.eduka.lt/.

Šį vadovėlį pdf formatu galite rasti ir patogiai vartyti prisijungę prie virtualios mokymosi aplinkos „EDUKA klasė“ (žr. https://klase.eduka.lt/). Čia taip pat yra papildomų garso, vaizdo ir  interaktyviųjų užduočių kiekvienai pamokai.
Sudėtingumas
1 klasė
Autorius

Rita Rimšelienė, Ada Kavaliauskienė, Linas Vilčinskas
Puslapių skaičius

76
Leidimo metai

2017
Nėra atsiliepimų

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: