• −10%
RIEŠUTAS. Papildomos užduotys 1...

RIEŠUTAS. Papildomos užduotys 1 klasei 3 dalis 2012 (atnaujinta) (ŠOK)

9785430061197
komplektavimas 2-3 dienos
4,64 € 5,16 € -10%
Mažiausia kaina per paskutines 30 dienų prieš akciją: 5.16 €
Su mokesčiais
Iki akcijos pabaigos

 

Šios papildomos matematikos užduotys yra serijos „Šok“ matematikos vadovėlio komplekto I klasei RIEŠUTAS dalis.

Vadovėlio komplektas RIEŠUTAS skirtas matematikos mokymuisi I klasėje. Vadovėlis turiniu ir struktūra suderintas su lietuvių kalbos vadovėliu PUPA ir su pasaulio pažinimo vadovėliu GILĖ, sudaromos galimybės tęsti ir toliau plėtoti pradėtą temą, analizuoti bei spręsti problemą keliuose kontekstuose. Prasmingos, mokytis skatinančios matematinės užduotys padeda išsiaiškinti matematines sąvokas ir procedūras, suvokti jų ryšius, taikyti įgytas žinias. Tai — integralus modelis, jungiantis kelių mokomųjų dalykų programas ir suteikiantis didesnes galimybes asmens kompetencijoms ugdyti. Mokymosi priemonių komplekte pateikta medžiaga lengvai integruojama į visų pradinio ugdymo dalykų turinį, tinka taikant įvairius mokymo metodus ir būdus, numato mokytojo ir mokinio sąveiką, lygiavertį bendradarbiavimą. Kiekvienai vadovėlio temai skiriama atitinkamai po 1 pratybų sąsiuvinio puslapį. Sąsiuviniuose gausu įvairaus sudėtingumo užduočių, jų skaičių, apimtį, atlikimo eiliškumą pasirenka pats mokytojas. Mokiniai mokomi įsivertinti atliktas užduotis.

Serijos „Šok“ komplektą RIEŠUTAS I klasei sudaro: 
● vadovėlis (1-oji, 2-oji, 3-ioji knyga) 
● pratybos (1-asis, 2-asis, 3-iasis sąsiuvinis) 
● papildomos užduotys (1-asis, 2-asis, 3-iasis sąsiuvinis) 
● testai 
● mokytojo knyga

Virtualioje mokymosi aplinkoje „EDUKA klasė“ (žr. https://klase.eduka.lt/) rasite papildomų skaitmeninių garso, vaizdo ir  interaktyviųjų užduočių kiekvienai pamokai.

Kaip prisijungti, priskirti mokinių grupes ir naudotis visomis „EDUKA klasės“ galimybėmis, kviečiame peržiūrėti  vaizdo instrukciją (žr. https://www.youtube.com/watch?v=vpsPZwShEso&list=PLpFdJN8YO2kqy5CnJZRo8RwRoZk7LTjPS).

Sudėtingumas
1 klasė
Autorius

Salomėja Žeknienė, Jolanta Žvirblienė
Puslapių skaičius

40
Leidimo metai

2016
Nėra atsiliepimų

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: