ISTORIJA. Vadovėlis 5 klasei (ATRASK)

ISTORIJA. Vadovėlis 5 klasei (ATRASK)

9785430064655
Sandėlyje
25,07 €
Su mokesčiais

 

Kokios vidinės ir išorinės sąlygos padėjo Mindaugui sukurti valstybę? Kodėl LDK kunigaikštis Vytautas vadinamas Didžiuoju? Kodėl žlugo Abiejų Tautų Respublika? Kaip Lietuva apgynė teisę būti laisva? Kodėl žmonės išvyksta gyventi svetur? Pasinerti į tokių klausimų nagrinėjimą, ieškoti ir atrasti atsakymus penktokus kviečia patyrusių autorių – mokytojų praktikų kolektyvo parengtas serijos „Atrask“ istorijos vadovėlio komplektas 5 klasei.

Istorijos vadovėlio komplektas 5 klasei parengtas mokymosi tiriant principu. Mokymosi medžiaga komponuojama taip, kad mokinys žingsnis po žingsnio pats išsiaiškintų vieno ar kito istorinio įvykio priežastis, išskirtų pasekmes ir jas susietų su kito įvykio priežastimis bei pasekmėmis.

 Mokytojams tai - naudingas įrankis, leidžiantis paprastai ir kūrybingai sudominti, skatinti ir vesti vaikus istorijos pažinimo keliu!

Komplektą sudaro:

  • Vadovėlis;
  • Jaunojo istoriko užrašai (2 dalys);
  • Interaktyvi mokytojo knyga;
  • Skaitmeniniai ištekliai virtualioje mokymosi aplinkoje eduka.KLASĖ  (skaitmeninis vadovėlis, užduočių bankas) https://klase.eduka.lt/

Istorijos vadovėlio komplektą 5 klasei kūrė: Jūratė Litvinaitė, Darius Petreikis, Faustas Meškuotis, Simona Stankutė, Algis Bitautas, Rūta Ramoškaitė-Stongvilienė.

Istorijos vadovėlio komplekto medžiaga buvo išbandyta praktiškai mokyklose ir tobulinta atsižvelgiant į gautus pasiūlymus.

Detalesnę informaciją apie leidinį rasite autoriniame pristatyme https://youtu.be/tJRwKXrmw7k

Sudėtingumas
5 klasė
Autorius
Darius Petreikis, Jūratė Litvinaitė, Faustas Meškuotis, Rūta Ramoškaitė-Stongvil
Puslapių skaičius
148
Leidimo metai
2015
Nėra atsiliepimų

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: