Chemijos pasitikrinamieji testai 11...

Chemijos pasitikrinamieji testai 11 klasei (s. „Korepetitorius“)

9785430070304
komplektavimas 2-3 dienos
8,51 €
Su mokesčiais

 
Šie pasitikrinamieji testai padės mokiniui nuosekliai pakartoti 11 klasės chemijos kursą ir įsivertinti žinias bei gebėjimus.
Mokinys čia ras 6 kompleksinius testus, kuriuos sudaro: glaustas pagrindinių chemijos sąvokų, junginių, dėsnių, reiškinių ir reakcijų priminimas; žinių taikymo užduočių rinkinys teorijai prisiminti ir įtvirtinti; sudėtinės kelių etapų testinės užduotys žinioms pagilinti; orientacinė testo taškų ir įsivertinimo pažymių lentelė. 7 testas leis apibendrinti visą 11 klasės kursą ir įsivertinti pasiekimus.

Savarankiškas pasitikrinimas ir įsivertinimas numatytas po kiekvieno testo. Testų atsakymai pateikti leidinio pabaigoje. Atlikus visą testą įsivertinama pagal surinktus taškus ir pasiekimų lygius. Leidinyje pateikta ir viso 11 klasės kurso pasiekimų diagrama (kaupiamajam vertinimui), pagal kurią galima sekti mokinio metinius rezultatus, užpildyti žinių spragas savarankiškai ar padedant mokytojui ir siekti daugiau.

Serijos „Korepetitorius“ leidiniai skirti mokinių savarankiškam darbui, taip pat mokytojui, ieškančiam susistemintos patikros temai ar kursui kartoti, mokinių testams, kontroliniams ar individualiems darbams.
Sudėtingumas
11 klasė
Autorius
Algirdas Šulčius
Puslapių skaičius
76
Leidimo metai
2020
2020-01-31T00:00:00+02:00
Nėra atsiliepimų

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: