• −10%
CHEMIJA. Vadovėlis VIII klasei (ŠOK)

CHEMIJA. Vadovėlis VIII klasei (ŠOK)

9785430057855
Išparduota
16,81 € 18,68 € -10%
Mažiausia kaina per paskutines 30 dienų prieš akciją: 18.68 €
Su mokesčiais
Iki akcijos pabaigos

 

Vadovėlis Chemija VIII klasei parengtas pagal atnaujintų Bendrųjų programų reikalavimus, keliamus tiek didaktiniams principams, tiek turiniui. Pateikiama aktuali mokomoji medžiaga, leidžianti sumažinti mokymosi krūvius, skatinanti mokymosi motyvaciją. Mokomoji medžiaga pritaikyta turiniui diferencijuoti ir individualizuoti, skatina aktyvų mokymąsi. Pabrėžiamas ryšys su gyvenimu – tekstais, pavyzdžiais, klausimais ar užduotimis. Pagrindinė informacija pateikiama keliais būdais: žodiniu, grafiniu, vaizdiniu.

Duodama nuorodų į papildomus informacijos šaltinius, taip pat ir į chemijos skaitmeninius mokymosi objektus (MO). Tai naujiena, puikiai paįvairinanti chemijos pamokas. Naudodamiesi šiais mokymosi objektais, mokiniai gali atlikti bandymus virtualiojoje erdvėje, aiškintis naujas sąvokas, reiškinius.

Vadovėlis parengtas atsižvelgiant į ugdymo(si) rezultatus, Bendrosiose programose numatytų kompetencijų ugdymą. Horizontaliais ir vertikaliais integracijos ryšiais jis derinamas su kitų dalykų serijos Šok vadovėliais.

Šis vadovėlis parengtas pagal tuos pačius principus, kaip ir kitų dalykų serijos Šok vadovėliai. Tai visiems serijos vadovėliams bendras atlankos principas, ikonos, struktūra, integraciniai tarpdalykiniai ryšiai. Vadovėlyje rasite tarpdalykinių ryšių ne tik su kitais gamtos mokslais – biologija, fizika, bet ir su matematika, istorija, geografija.

Sudėtingumas
8 klasė
Autorius
Rita Dambrauskienė, Deima Grevienė
Puslapių skaičius
148
Leidimo metai
2012
2012-07-23T00:00:00+03:00
Nėra atsiliepimų

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: