LIETUVIŲ KALBA. Vadovėlis 7 klasei,...

LIETUVIŲ KALBA. Vadovėlis 7 klasei, II knyga (pat. pagal 2016 m. programą)

9785430066376
komplektavimas 2-3 dienos
16,34 €
Su mokesčiais

 

Lietuvoje vienas populiariausių išliekantis lietuvių kalbos vadovėlis „Lietuvių kalba“ 7, jau įvertintas mokytojų ir pamėgtas mokinių, išsiskiria itin aiškia, sklandžia turinio pateikimo sistema, įgalinančia nuosekliai išdėstyti tiek kalbos sistemos, tiek kalbos ugdymo temas.

Kalbos sistemai suvokti ir taisyklingos rašybos įgūdžiams ugdyti ypač svarbus nuoseklumas ir įvairiapusės praktinės kalbos veiklos. Todėl pataisytoje vadovėlio laidoje rasite kiekvieną temą papildančius užduočių bankus ir į(si)vertinimo testus, suformuotus remiantis 2016 m. Atnaujinta lietuvių kalbos ir literatūros pagrindinio ugdymo programa.

Kiekvienos vadovėlio temos teoriniai pagrindai pateikiami aiškiai ir glaustai, greta duodama pratimų bei pavyzdžių, orientuotų į praktinį teorijos taikymą. Tam, kad mokiniui teorija būtų suprantamesnė, tema apibendrinama pateikiant lenteles ir schemas. Taip mokiniai skatinami patys analizuoti, daryti išvadas, sugalvoti pavyzdžių pagal analogijas ir apibendrinti įgytas žinias. Vadovėlio užduotys skiriamos ir sakytinei, ir rašytinei kalbai, ugdo teksto suvokimo ir kūrimo kompetencijas, užduočių pateikimo sistema ir (įsi)vertinimas balais įgalina mokinius siekti aukštesnių rezultatų, mokytojui – suteikia įrankių individualizuoti ir diferencijuoti mokymą.

Vadovėlio 2-oji knyga skiriama antrajam mokslo metų pusmečiui.

Vadovėlio komplektą sudaro: vadovėlis (1-oji ir 2-oji knyga), 1-asis ir 2-asis pratybų sąsiuviniai. Skaitmeninį vadovėlį ir interaktyvių užduočių banką, parengtą pagal naują programą, rasite http://www.eduka.lt .

Sudėtingumas
7 klasė
Autorius

Elena Palubinskienė, Giedrė Čepaitienė
Puslapių skaičius

212
Leidimo metai
2016
2016-10-11T00:00:00+03:00
Nėra atsiliepimų

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: