Eksperimentuokite. Virtuvės mokslas

Eksperimentuokite. Virtuvės mokslas

9785430072292
Sandėlyje
12,05 €
Su mokesčiais

Ši eksperimentų knyga kviečia vaikus leistis į STEAM VIRTUVĖS nuotykius ir sužinoti, kaip naudojant tik namų apyvokos daiktus ir virtuvėje randamus produktus pasigaminti didžiulių zefyrų, keistą citrininį ugnikalnį, keptų ledų ir dar daug visko.

• Eksperimentai aiškinami ryškiomis, įtraukiomis iliustracijomis, lengvai suprantamais ir nuosekliais atlikimo žingsniais.

 

Ši eksperimentų knyga kviečia vaikus leistis į STEAM VIRTUVĖS nuotykius ir sužinoti, kaip naudojant tik namų apyvokos daiktus ir virtuvėje randamus produktus pasigaminti didžiulių zefyrų, keistą citrininį ugnikalnį, keptų ledų ir dar daug visko. • Eksperimentai aiškinami ryškiomis, įtraukiomis iliustracijomis, lengvai suprantamais ir nuosekliais atlikimo žingsniais. • Knygoje pateikiama nuo nesudėtingų iki sudėtingesnio lygio eksperimentų. • Knyga skatina mąstyti apie ekologiją ir eksperimentams siūlo lengvai perdirbamas ar kelis kartus naudoti tinkamas medžiagas. • Prie kiekvieno eksperimento yra mokslinių paaiškinimų ir įdomybių. • Pateikiamas sudėtingų žodžių žodynėlis ir yra naudingų patarimų, kurie padės geriau atlikti eksperimentus. Skiriama vaikams nuo 7 metų, tinka darbui namie arba neformaliajam ugdymui mokykloje.

Sudėtingumas
6–7 metai
Autorius
Nick Arnold
Puslapių skaičius
80
Leidimo metai
2023
Nėra atsiliepimų

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: